Frig comercial

Home  /  Frig comercial

Experiența și înțelegerea profundă a provocărilor din domeniul retailului au propulsat Frigotehnica in rolul de partener preferat pentru toate lanțurile mari de retail din regiune.

De ani de zile, Frigotehnica a fost partenerul traditional pentru marile lanturi de comert care opereaza in Romania si in intgreaga regiune. Aleasa pentru capacitatea de a livra solutii de frig “ la cheie” , experienta si intelegerea provocarilor in retail, Frigotehnica a condus numeroase proiecte “ end-to-end”, de la consultarea in faza de proiectare pana la faza finala a proiectelor, furnizand clientului siteme de monitorizare la distanta de ultima generatie.

Ambitia companiei noastre de a deveni un furnizor de incredere nu numai in Romania, ci si in afara granitelor tarii, a devenit realitate, iar succesul a fost datorat echipei noastre de experti care se afla in spatele numelui business-ului. Multi dintre colegii nostri care au facut acest lucru posibil, continua sa fie alaturi de Frigotehnica , ducand mai departe trendul inovatiilor in care compania s-a inscris inca de la inceput.

 

Oferim :

   Proiecte “la cheie” CO2    Proiecte “ la cheie” pentru toate tipurile de refrigeranti
   Vitrine orizontale    Vitrine verticale
  Vitrine frigorifice combinate     Insule frigorifice
   Rafturi metalice pentru spatii comerciale     Depozite si camere de frig
   Depozite si camere de frig    Mobilier pentru casele de marcat
   Carucioare si cosuri pentru marfa    Profile sanitare
   Rampe de acces    Spatii vitrate