Energie verde si economisire

Intrucat consumul de energie al instalatiei de refrigerare reprezinta pana la 70% din energia utilizata intr-un magazin alimentar, Frigotehnica a acordat intotdeauna o atentie deosebita economisirii energiei si gasirii unor solutii ecologice pentru beneficiul pe termen lung al clientului si al planetei. Prin promovarea in fiecare proiect a unui echipament de recuperare a caldurii, utilizarea acestuia in incalzirea apelor reziduale sau incalzirea spatiului, am reusit sa ajutam in acest fel clientii sa obtina economii substantiale.
Ne reinnoim in mod constant angajamentul de a folosi in activitatea noastra cele mai bune practici in toate aspectele legate de mediu, preocupandu-ne de economisirea energiei, de siguranta, sanatate si concentrandu-ne pe imbunatatirea solutiilor tehnice oferite, astfel incat acestea sa atinga un grad maxim de performanta, ramanand prietenoase cu mediul inconjurator.

Protejarea mediului inconjurator

Pentru ca ne dorim sa protejam mediul inconjurator si sa respectam OUG92/2021, am elaborat si implementat un program de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate din activitatea companiei noastre pentru toate cele 4 puncte de lucru din tara.

Aflati mai multe