Parteneri si referinte

In dezvoltarea de solutii tehnice integrate si personalizate, Frigotehnica se bazeaza pe furnizori de echipamente si materiale de clasa mondiala, alaturi de care sa putem acoperi proiecte de orice tip si orice nivel de complexitate. Avand alaturi parteneri puternici, valorificam rezultatele obtinute pana acum si ne propunem sa le amplificam prin obiective pentru dezvoltarea durabila si sanatoasa a companiei Frigotehnica, precum si cresterea performantei la superlativ. Suntem mandri sa colaboram cu parteneri precum:

Frigotehnica, un partener de incredere cu experienta dovedita, care implementeaza cu success cele avansate tehnologii si solutii in aplicatiile de Refrigerare Industriala si Food Retail in zona Europei de Est

sq-sample10

Romulus Papuc – Director de Vanzari Danfoss

Echipa puternica si profesionista, cu o lunga traditie in ceea ce fac. Sunt bucuros sa recomand Frigotehnica…

sq-sample33

Andrei Vultur – Johnson Controls Senior Sales Distribution Romania

Consider Frigotehnica o “institutie” in mediul de afaceri al refrigerarii, una dintre putinele povesti de success din Romania, care a reusit sa reziste si sa progreseze de-a lungul deceniilor.

sq-sample33

Razvan Costache – Director General ICS, BAC

Noi, Tehnoelectric, colaboram cu Frigotehnica de aproape 25 de ani, inca de la primele noastre proiecte. Cheia relatiei noasre de success a fost experienta lor continua, viziunea si capacitatea de a ramane in top in domeniul lor.

sq-sample33

Gina Ionela Belu – Director de Vanzari Technoelectric

In numele, Interko, doresc sa felicit Frigotehnica pentru cea de a 70-a aniversare a acestora. Frigotehnica are experti de top in domeniul refrigerarii, iar noi suntem incantati sa colaboram cu o companie atat de profesionista.

sq-sample33

Chris Maat – Director General Interko

Aflati mai multe