Termeni si conditii

Termeni si conditii generale de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile aplicabile (“Termenii”) inainte de utilizarea paginii de internet a societatii Frigotehnica SRL (“Pagina de internet”).Prin utilizarea Paginii de internet, sunteti de acord cu acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu Termenii, va rugam nu utilizati pagina de internet. Termenii se refera la drepturile si obligatiile dvs. legale si includ prevederi importante referitoare la declinarea responsabilitatii si la definirea instantelor legale competente. Informatiile prezentate de catre societatea Frigotehnica SRL, prin intermediul Paginii de internet, se adreseaza exclusiv informarii clientilor sai si vizitatorilor Paginii de internet.

     Frigotehnica SRL, persoana juridica romana, constituita in conformitate cu legea romana, cu sediul in Bucuresti, str. Torentului nr. 2-4, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/903/1991, CUI/C.I.F.: RO 159, in calitate de proprietar al acestei Pagini de internet, depune eforturi pentru actualizarea acestei Pagini de Internet, dar nu isi asuma responsabilitatea si nu garanteaza in ceea ce priveste acuratetea si corectitudinea informatiilor furnizate. Astfel, materialele si informatiile publicate pe Pagina de internet sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume. Pagina de internet este detinuta si operata de Frigotehnica SRL. Toate materialele de pe aceasta Pagina de internet sunt proprietatea Frigotehnica SRL, reproducerea, stocarea ori transmiterea unor parti ori a intregului continut al acestora, fara acordul prealabil al proprietarului este interzisa.

Frigotehnica SRL isi rezerva dreptul de a actualiza, adauga, modifica ori sterge, in tot sau in parte, informatiile sau Termenii prin intermediul Paginii de internet, fara vreo notificare prealabila, in orice moment. Actualizarile, modificarile sau completarile sunt obligatorii pentru toti utilizatorii si vizitatorii Paginii de internet si vor fi publicate in cadrul Paginii de internet. Informatiile privind produsele si serviciile Frigotehnica SRL, inclusiv aspectul si/sau specificatiile lor, existente sau prezentate pe Pagina de internet, pot fi modificate oricand, fara preaviz. Astfel de informatii nu au caracter de reprezentare, garantie sau alt angajament din partea Frigotehnica SRL in ceea ce priveste produsele si serviciile, iar Frigotehnica SRL declina orice garantie, explicita sau implicita, in legatura cu exactitatea, potrivirea pentru orice scop sau integralitatea acestora.

     Accesarea si utilizarea acestei Pagini de internet reprezinta acordul si acceptul dumneavoastra, fara modificari, a termenilor si conditiilor stipulate in prezenti Termeni publicati pe Pagina de internet, utilizarea facandu-se pe riscul utilizatorului. In plus, declarati si garantati ca nu veti utiliza Pagina de internet in scopuri ilegale, imorale sau interzise de Termenii publicati pe Pagina de internet. Informatiile sau materialele transmise Paginii de internet, prin e-mail sau in alt mod, sunt tratate ca informatii neconfidentiale si neproprietare. Se interzice publicarea sau transmiterea catre Pagina de internet a unor materiale ilegale, defaimatoare sau care pot contraveni, in orice mod, legii.

Frigotehnica SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul sau informatiile oricaror terte website-uri catre care exista conexiuni sau spre care acestea ofera legaturi. Daca accesati oricare din paginile tertilor, procedati pe propriul risc. Textele, aranjarea in pagina, schitele si alte elemente ale Paginii de internet, precum si Pagina de internt in sine, sunt protejate de drepturi de autor. O parte sau toate dintre numele, simbolurile si siglele prezente in cadrul Paginii de internet sunt marci inregistrate. Nu se acorda, in nici un mod, prin prezenta Pagina de internet, vreo licenta sau drept de utilizare pentru marcile afisate pe Pagina de internet.

     In calitate de partener al unor terte parti, Frigotehnica SRL poate prezenta pe Pagina de internet logo-uri sau imagini ale marcilor respectivelor terte parti care sunt protejate de drepturi de autor sau proprietate intelectuala. Utilizarea acestora de Frigotehnica SRL se face cu acordul prealabil al acestor terte parti si cu respectarea drepturilor lor de autor si proprietate intelectuala. Nu se acorda prin prezenta, in nici un mod, vreun drept de licenta sau utilizare a respectivelor logo-uri sau imagini ale marcilor apartinand tertelor parti. Orice utilizare se va efectua cu acordul expres al respectivelor terte parti.

Daca este cazul, datele personale ale vizitatorilor sau utilizatorilor Paginii de internet vor fi procesate in conformitate cu Politica de confidentialitate, respective procesare a datelor cu caracter personal, a Frigotehnica SRL si a legislatiei aplicabile. Puteti accesa Politica de confidentialitate  pentru a va informa in mod complet despre modul de procesare a datelor cu caracter personal prin intermediul Paginii de internet. Orice conflict aparut intre Pagina de internet Frigotehnica SRL si utilizatori, cu privire la accesul, ori utilizarea acestuia, va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente din Municipiul Bucuresti, legea aplicabila fiind romana.